Centrale verwarming
Hieronder vindt u enkele producten uit ons groot assortiment:

www.buderus.be
Logano plus GB135
Compacte condenserende verwarmingsketel specifiek voor toepassing in eengezinswoningen.

Voordelen:
Hoog rendement dankzij de condenserende werking (normrendement tot 99%). Kan pal tegen de wand geplaatst worden. Zeer robuust dankzij het speciale grijze gietijzer.
Logano G125
Gietijzeren lagetemperatuurketel voor stookolie voor één- of tweegezinswoningen.

Voordelen:
Geluidsarme werking met lage emissies van schadelijke stoffen. Efficiënt energiegebruik – normrendement tot 96 %. Optimale investeringszekerheid dankzij de lange levensduur. Groot verwarmingscomfort en bedieningsvriendelijkheid dankzij de regelsystemen Logamatic EMS. Geschikt voor werking met gewone of zwavelarme stookolie. Modern, functioneel design.
www.henrad.com
Alto Plan
De ideale oplossing bij grote glaspartijen en in de inkomhal. Een budgetvriendelijke decoratieve radiator. Een perfecte aanvulling bij uw Everest-radiatoren.

Voordelen: vlakke voorzijde, naadloze en stevige omkasting, bespaart plaats.
Premium
Alle leidingen zijn perfect verwerkt in de radiator waardoor de aansluiting uit de muur kan komen. Dit maakt uw wekelijkse poetsbeurt veel gemakkelijker. Dankzij het geïntegreerde thermostaatventiel regelt deze radiator zelf de warmte. U hoeft enkel vooraf de temperatuur van de thermostatische kraan in te stellen.

Voordelen: voorzijde met profiel, naadloze en stevige omkasting, thermostatisch ventiel en geïntegreerde aansluiting.
Compact
De stevige en afgeronde omkasting van de radiator verandert de inkleding van uw leefruimte. De omkastingen van alle Henrad-radiatoren zijn zeer veilig en dus kindvriendelijk. Alle leidingen lopen buiten de radiator.

Voordelen: voorzijde met profiel, naadloze en stevige omkasting.

Standard
Dit is de moeder van alle radiatoren en dient als basis voor de andere radiatoren in ons assortiment. Een solide radiator met zeer hoge warmteafgifte. De leidingen lopen buiten de radiator.

Voordelen: voorzijde met profiel.
www.junkers-servico.be
Hydropower
Geen waakvlam, geen batterijen maar wel elk jaar een fikse besparing. Men moest er maar op komen, de natuurlijke kracht van het water gebruiken om het gas in een badverwarmer te ontsteken. Om u het leven gemakkelijker te maken en om het milieu te ontzien. Want een badverwarmer die zonder waakvlam en zonder batterijen werkt, doet dit allemaal.


Cerapur
Het gamma Cerapur bestaat uit de krachtigste en meest gesofistikeerde condenserende ketels van Junkers. Om met een maximum aan comfort en doeltreffendheid grote ruimten te verwarmen.

www.saintrochcouvin.com
Mura fioul
Gesloten wandketel op stookolie, geschikt voor verwarming en productie van sanitair warm water. Hoogrendementswandketel voor stookolie met een plaatstalen warmtewisselaar. Voorzien van een vooraf ingestelde brander. Coaxiale rookgasafvoer kan zowel horizontaal als verticaal.

Garantie
5 jaar garantie op de warmtewisselaar, 2 jaar garantie op alle controle– en besturingsorganen (enkel op het materiaal).
Mura fioul kastmodel
Gesloten wandketel op stookolie, geschikt voor verwarming en productie van sanitair warm water. Hoogrendementsketel voor stookolie met een plaatstalen warmtewisselaar. Voorzien van een vooraf ingestelde brander en geïntegreerde boiler van 120 l. Coaxiale rookgasafvoer kan zowel horizontaal als verticaal.

Garantie
5 jaar garantie op de warmtewisselaar, 2 jaar garantie op alle controle– en besturingsorganen (enkel op het materiaal).
Mura Gaz Bas Nox
De Mura MGV en MGO zijn beschikbaar in een open en gesloten uitvoering. Beide ketels zijn uitgerust met een watergekoelde gasbrander, die de uitstoot van NOx sterk reduceert. Zowel in open als in gesloten versie zijn beide toestellen beschikbaar met SWW-productie.

Garantie
2 jaar garantie op de warmtewisselaar, 1 jaar garantie op alle controle– en besturingsorganen (enkel op het materiaal).
www.thermic.be
HDM-line
De HDM-line is samengesteld uit horizontale ronde stalen precisiebuizen Ø 19 x 1,1 mm en 2 verticale stalen collectoren met D-profiel van 34 x 34 x 2 mm. Standaard geleverd met universele aansluiting (1MM8) en wegklapbaar verchroomd droog- en stapelrekje. Type HDM is standaard verkrijgbaar als wandmodel, maar ook in vrijstaande opstelling.
ZANA 1
Zana-line is samengesteld uit verticale rechthoekige stalen precisiebuizen van 45 x 20 mm en 2 horizontale achterliggende ronde collectoren van Ø 35 x 2 mm. De Zana-line is verkrijgbaar met 1 rij (ZV-1, ZH-1) of met 2 rijen (ZV-1, ZH-2) verticale rechthoekige buizen, zowel in hoge (tot 3 000 mm hoog) als lage (tot 700 mm hoog) uitvoering. Type ZV-2 is standaard verkrijgbaar als wandmodel, maar ook in vrijstaande opstelling. Type ZV heeft altijd universele aansluiting 1MM8.
ZANA-O
Zana-line is samengesteld uit verticale rechthoekige stalen precisiebuizen van 45 x 20 mm en 2 horizontale achterliggende ronde collectoren van Ø 35 x 2 mm. Type ZV-O, de halfronde uitvoering, is enkel leverbaar met 1/2" aansluiting (18). Deze is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, nl. R150 en R190 (R= radius). Type ZV-O is enkel verkrijgbaar als wandmodel, niet in vrijstaande opstelling. Er zijn eveneens luxe-accessoires verkrijgbaar voor Zana-radiatoren.
CLINE EP
De opvallende C-line-modellen zijn vervaardigd uit gebogen horizontale ronde precisiebuizen (Ø 15 mm) en 2 verticale collectoren. De U-vormige buizen zorgen voor een bijzondere vormgeving en bieden tegelijkertijd een hoge warmteafgifte. De C-line-radiatoren worden standaard voorzien van 1/2"-aansluiting (18), d.w.z. aan de onderzijde in de collector. De C-line-radiatoren worden standaard geleverd als wandmodel. Het type C-BE, C-RH, C-EP en C-LE zijn echter ook verkrijgbaar als vrijstaande opstelling.
Veha
Veha Plan Plus Een stijlvolle en strakke radiator met een vlakke voorzijde. Deze radiatoren zijn volledig omkast en hebben 6 aansluitingen en een geïntegreerde aanvoerleiding.

Veha Standaard De Veha Standaard radiator is de énige paneelradiator die waterkanalen van 25 mm combineert met een veilige afgeronde bovenzijde.
Precies omwille van dit veilige ontwerp bewijst deze standaard radiator uitstekende dienst in bouwprojecten als verzorgingscentra, scholen of kinderdagverblijven. Met zijn tijdloos design is deze radiator ook de juiste keuze bij woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten.

Veha Verti & Verti Plan De ruimtebesparende oplossing, ideaal voor keuken, woonkamer, hal of bergplaats.
Deze radiator is verkrijgbaar met een verticaal profiel (Verti) of een vlakke voorzijde (Verti Plan) in de types 10 en 21. Het type 21 biedt een hogere warmteafgifte en is standaard afgewerkt met decoratieve zijpanelen en een bovenrooster. De Verti heeft 33 mm waterkanalen. De verticale radiatoren worden geleverd in een witte kleur met als referentie RAL 9016.

Sevilla De Sevilla radiator is ongetwijfeld de ideale keuze als u houdt van een tijdloos design. Door zijn klassieke samenstelling is hij namelijk perfect integreerbaar in elke hedendaagse badkamer.
De onzichtbare lasnaden accentueren de perfecte verbindingen van de horizontale ronde precisiebuizen met twee verticale D-collectoren.

Cordoba De Cordoba radiator, sierlijk en van hoge kwaliteit, is de gebogen tegenhanger van de Sevilla radiator. Zijn gebogen vormen maken hem tot een elegante verschijning in elke badkamer.
De ronde precisiebuizen worden perfect geïntegreerd in de D-vormige collectoren. Inclusief comfort en functionaliteit.

Gerona Eenvoud en elegantie zijn de stijlkenmerken van de Gerona radiator. Daarnaast kunt u zeker zijn van een optimaal opwarmingsvermogen. De verticale elementen van deze radiator zijn lichtjes van elkaar verwijderd en monden uit in horizontale D-vormige collectoren.

Proximedia